Portobello Nadziewane Pieczarki Burger
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Portobello nadziewane grzyby Burger spróbować. Ten przepis służy 4. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 61 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka wieku ser cheddar, czapki portobello grzyb, czosnek w proszku, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest niesamowite. Spróbuj Portobello Nadziewane Pieczarki Burger, Portobello Mushroom Burger, oraz Portobello Mushroom Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Spryskaj zaokrąglone końce czapek grzybowych sprayem roślinnym i umieść naoliwioną stronę w dół na blasze do pieczenia.
Umieść szpinak w misce bezpiecznej dla mikrofalówki, posyp kilkoma kroplami wody i mikrofaluj przez minutę. Posiekać gotowany szpinak; wymieszać z serem Cheddar, twarogiem, czosnkiem w proszku i solą.
Masę szpinakową rozprowadzić na przygotowanych kapslach grzybowych.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż grzyby będą miękkie, około 12 minut.
Podawać na bułkach hamburgerowych.