Portobello Nadziewane Pieczarki Burger

Portobello Nadziewane Pieczarki Burger
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Portobello nadziewane grzyby Burger spróbować. Ten przepis służy 4. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 61 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka wieku ser cheddar, czapki portobello grzyb, czosnek w proszku, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest niesamowite. Spróbuj Portobello Nadziewane Pieczarki Burger, Portobello Mushroom Burger, oraz Portobello Mushroom Burger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Spryskaj zaokrąglone końce czapek grzybowych sprayem roślinnym i umieść naoliwioną stronę w dół na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Umieść szpinak w misce bezpiecznej dla mikrofalówki, posyp kilkoma kroplami wody i mikrofaluj przez minutę. Posiekać gotowany szpinak; wymieszać z serem Cheddar, twarogiem, czosnkiem w proszku i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Masę szpinakową rozprowadzić na przygotowanych kapslach grzybowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż grzyby będą miękkie, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Podawać na bułkach hamburgerowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn