Portobello Nadziewane Pieczarki Burger

Portobello Nadziewane Pieczarki Burger
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Portobello nadziewane grzyby Burger spróbować. Ten przepis służy 4. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 61 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka wieku ser cheddar, czapki portobello grzyb, czosnek w proszku, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest niesamowite. Spróbuj Portobello Nadziewane Pieczarki Burger, Portobello Mushroom Burger, oraz Portobello Mushroom Burger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Spryskaj zaokrąglone końce czapek grzybowych sprayem roślinnym i umieść naoliwioną stronę w dół na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Umieść szpinak w misce bezpiecznej dla mikrofalówki, posyp kilkoma kroplami wody i mikrofaluj przez minutę. Posiekać gotowany szpinak; wymieszać z serem Cheddar, twarogiem, czosnkiem w proszku i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Masę szpinakową rozprowadzić na przygotowanych kapslach grzybowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż grzyby będą miękkie, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
6
Podawać na bułkach hamburgerowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn