Portobello Mushroom Stroganoff
Portobello Mushroom Stroganoff jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby portobello, bulion warzywny, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Beef & Portobello Mushroom Stroganoff, Kurczak Portobello Stroganoff, oraz Portobello i szpinak Stroganoff - 6 punktów.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron jajeczny, i gotować, aż al dente, o 7 protokół.
Zdjąć z ognia, odsączyć i odstawić.
W tym samym czasie roztopić masło na dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i gotuj, mieszając, aż zmięknie. Podgrzać do średniej wysokości i dodać pokrojone w plasterki pieczarki. Gotować, aż grzyby są zwiotczałe i rumiane.
Wyjąć do miski i odstawić.
W tej samej patelni, mieszać w bulionie warzywnym, mając pewność, aby mieszać w każdym rumiane bitów od dna patelni. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż mieszanina zmniejszy się o 1/
Zmniejszyć ogień do niskiej, i powrót grzyby i cebulę na patelni.
Zdjąć patelnię z ognia, wymieszać śmietanę i mąkę, następnie zmiksować z grzybami. Powrót patelni do palnika, i kontynuować gotowanie na małym ogniu, tylko aż sos zgęstnieje. Natkę pietruszki wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać na ugotowanym makaronem jajecznym.