Portobello Mushroom Caps and Veggies
Portobello Mushroom Caps and Veggies może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.17 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 69 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Mieszanka czosnku, soli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 47%. Spróbuj Jajko gotowane i wędzona szynka na grzybach Portobello, Palone Czapki Portobello, oraz Caps Portobello Nadziewane Pomidorami I Oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu. Mieszać w czosnku, cebula, i zielona papryka. Doprawić solą. Gotować około 5 minut, aż warzywa będą miękkie.
Zmniejszyć ciepło patelni do niskiego.
Umieść czapki grzybowe na patelni, przykryć i gotować około 5 minut na stronę, do miękkości.