Portobello faszerowane kiełbasą, szpinakiem i wędzoną mozzarellą
Portobello Nadziewane kiełbasą, szpinakiem i wędzoną mozzarellą może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis ma 774 kalorii, 36g białka, oraz 63g tłuszczu na porcję. Na 4,46 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka soli i pieprzu, oliwa z oliwek, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery Portobello z pieczoną pastą pieprzową i wędzoną mozzarellą, Pieczarki Portobello Faszerowane Kiełbasą, oraz Kiełbasa Nadziewane Grzyby Portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Kiełbaski i plastry cebuli posmarować oliwą z oliwek i ułożyć na grillu. Gotować, aż rumiane ze wszystkich stron.
Włożyć kiełbasę i cebulę do patelni saute, dodać wino i gotować, aż wino zostanie całkowicie zredukowane. Podczas gdy wino jest zmniejszenie, rozbić kiełbasę na małe kawałki.
Dodać szpinak, 1/2 szklanki wody i doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż szpinak zwiędnie, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać 2 łyżki bazylii, 2 łyżki natki pietruszki i sera i lekko ostudzić.
Rozgrzać grill do wysokiej.
Nasadki grzybów posmarować z obu stron pozostałym olejem i doprawić solą i pieprzem.
Umieść grzyby na grillu, od góry do dołu i gotować, aż złoty kolor, o 4 protokół.
Wyjąć grzyby z grilla i umieścić na płaskiej powierzchni, cap stronie w dół. Napełnij grzyby mieszaniną kiełbasy i top każdy z kilku plasterków pomidora. Pomidory przyprawiamy solą i pieprzem i układamy na grillu, przykrywamy bokiem w dół, zamykamy pokrywę i gotujemy, aż pieczarki i nadzienie się nagrzeją, ser się stopi i pomidory będą miękkie, około 5 minut.
Wyjąć na talerz i posypać wierzchy pozostałą pietruszką i bazylią.