Portobello faszerowane kiełbasą, szpinakiem i wędzoną mozzarellą
Portobello Nadziewane kiełbasą, szpinakiem i wędzoną mozzarellą może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis ma 774 kalorii, 36g białka, oraz 63g tłuszczu na porcję. Na 4,46 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka soli i pieprzu, oliwa z oliwek, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery Portobello z pieczoną pastą pieprzową i wędzoną mozzarellą, Pieczarki Portobello Faszerowane Kiełbasą, oraz Kiełbasa Nadziewane Grzyby Portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Kiełbaski i plastry cebuli posmarować oliwą z oliwek i ułożyć na grillu. Gotować, aż rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
3
Włożyć kiełbasę i cebulę do patelni saute, dodać wino i gotować, aż wino zostanie całkowicie zredukowane. Podczas gdy wino jest zmniejszenie, rozbić kiełbasę na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać szpinak, 1/2 szklanki wody i doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż szpinak zwiędnie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Zdjąć z ognia i wymieszać 2 łyżki bazylii, 2 łyżki natki pietruszki i sera i lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
6
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
7
Nasadki grzybów posmarować z obu stron pozostałym olejem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
8
Umieść grzyby na grillu, od góry do dołu i gotować, aż złoty kolor, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
9
Wyjąć grzyby z grilla i umieścić na płaskiej powierzchni, cap stronie w dół. Napełnij grzyby mieszaniną kiełbasy i top każdy z kilku plasterków pomidora. Pomidory przyprawiamy solą i pieprzem i układamy na grillu, przykrywamy bokiem w dół, zamykamy pokrywę i gotujemy, aż pieczarki i nadzienie się nagrzeją, ser się stopi i pomidory będą miękkie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
10
Wyjąć na talerz i posypać wierzchy pozostałą pietruszką i bazylią.