Portobello Crusted Chicken with Warm Red Bliss Potato Salad

Portobello Crusted Chicken with Warm Red Bliss Potato Salad
Portobello Crusted Chicken Z Ciepłą sałatką ziemniaczaną Red Bliss może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1392 kalorii, 67g białka, oraz 99g tłuszczu. Na 5,61 zł / porcja, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szalotki, musztardę, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Kurczak pistacjowy z ciepłą sałatką jęczmienną, Sałatka Ziemniaczana Red Bliss, oraz Sałatka ziemniaczana Red Bliss ze szczypiorkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać ocet i sok z cytryny do blendera. Wymień pokrywkę, włącz blender i przez otwór podający dodaj, po 1 na raz, czosnek, sól i czarny pieprz. Pozostawiając Blender uruchomiony dodać oliwę z oliwek w powolnym, cienkim strumieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Pieczarki i piersi kurczaka umieścić w osobnych miseczkach nieaktywnych nadających się do marynowania i zalać połową mieszanki marynaty zawartością każdego pojemnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj pokrojoną czerwoną cebulę do pojemnika z kurczakiem. Przykryć i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4
Zacznij robić ciepłą sałatkę ziemniaczaną. Gotować ziemniaki do miękkości, ale nie papkowate, o 10 protokół. W międzyczasie podsmażamy boczek i osuszamy na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Dodaj ocet balsamiczny do blendera, wymień pokrywkę i przez otwór do podawania, dodaj po jednym na raz koperek, musztardę, miód, pieprz i sól. Pozostawiając Blender uruchomiony, dodać oliwę z oliwek w powolnym cienkim strumieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
KoperKoper
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Odcedzić ziemniaki dobrze, dodać szalotki, pokruszyć w boczku, i złożyć na tyle dressing do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
7
Rozgrzać grill i grill marynowane Portobello, strona skóry w dół pierwszy przez około 5 minut na pośrednia ciepła. Odwróć i grilluj z drugiej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Zdejmij z ognia i pozwól odpocząć.
9
Grillować po obu stronach marynowanego kurczaka, około 5 minut na stronę i przełożyć na blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
W małej misce, mash razem masło, bułka tarta, szałwia, pietruszka, tymianek i sól i pieprz, do smaku. Grillowane grzyby drobno posiekać i połączyć z masłem / bułką tartą, aby uzyskać pastę. Naciśnij na powierzchni piersi kurczaka i zakończyć w piekarniku, aż skorupa zmieni kolor na złoty, o 2 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Ułożyć na talerzu ciepłą sałatkę ziemniaczaną i pokruszoną pierś kurczaka i posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)

Składniki

227Orzechy dowolne (posiekane)paski boczkupaski boczku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)2(zima)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki400 gramów twardego tofu, zmiksuj400 gramów twardego tofu, zmiksuj8(zima)masło (1 patyczek), kostkamasło (1 patyczek), kostka907Orzechy dowolne (posiekane)piersi z kurczaka, połówkipiersi z kurczaka, połówki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mielony świeży koperekmielony świeży koperek2(zima)mielona świeża pietruszka z płaskim liściem, plus więcej do garinshmielona świeża pietruszka z płaskim liściem, plus więcej do garinsh2świeże liście szałwii, drobno mieloneświeże liście szałwii, drobno mielone1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mielone świeże liście tymianku (z około 3 lub 4 dużych gałązek)mielone świeże liście tymianku (z około 3 lub 4 dużych gałązek)2ząbki czosnku, zmiażdżone z boku ostrza noża i mieloneząbki czosnku, zmiażdżone z boku ostrza noża i mielone0(może być lub przeglądać)Do podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryżDo podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryż0(może być lub przeglądać)Do podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryżDo podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryż1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)2grzyby portobello, oczyszczone, przycięte i skrzela usunięte czubkiem łyżkigrzyby portobello, oczyszczone, przycięte i skrzela usunięte czubkiem łyżki4largesziemniaki, obrane i pokrojone w jednolite kawałki o grubości 1/4 calaziemniaki, obrane i pokrojone w jednolite kawałki o grubości 1/4 cala1czerwona cebula, pokrojona w plasterkiczerwona cebula, pokrojona w plasterki1(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)11 funt cukinii,(duża tuba)(duża tuba)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz4szalotki, tylko białe i delikatne zielone częściszalotki, tylko białe i delikatne zielone części1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)gorczyca Kamiennagorczyca Kamienna
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn