Portobello Burgers
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc wypróbuj burgery Portobello. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 24g tłuszczu i w sumie 372 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,93 USD za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. 45 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do grilla, cheddar, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Portobello Burgers, Portobello Burgers, oraz Portobello Burgers.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Przetrzyj czapki grzybów wilgotną szmatką do czyszczenia.
Usuń łodygi i zarezerwuj na rundę 2 przepis "faszerowana cukinia".
W małej misce połącz przyprawę do grilla, olej, czosnek, sos Worcestershire i ocet.
Posmaruj grzyby, upewniając się, że całkowicie się pokryją. Zarezerwuj 2 łyżki marynaty na aioli.
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Umieść grzyby, skrzelową stroną do dołu, na grillu i grilluj około 4 do 5 minut z każdej strony. Po odwróceniu grzybów na wierzch z 2 łyżkami sera Cheddar.
Podczas grillowania grzybów przygotuj sos aioli, łącząc pozostałe 2 łyżki marynaty z majonezem w małej misce.
Rozłóż każdą bułkę hamburgerową sosem aioli.
Wyjmij grzyby z grilla i podawaj na tostowanych bułeczkach z sałatą i plasterkami pomidora.