Portobello Buffalo hamburgery z selera Jabłko Slaw

Przepis Portobello Buffalo hamburgery z selera Jabłko Slaw jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.55 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka musztardy pełnoziarnistej, oliwy z oliwek, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Buffalo Kurczak Hamburgery Z Selerem Marchew Slaw, Burgery z kurczaka Buffalo z pikantnym serem pleśniowym seler Slaw, oraz Portobello Burgery z Chipotle awokado Slaw.
Instrukcje
Cebulę i grzyby Pulse w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Rozgrzać 2 łyżki oleju w 10-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż się połyska.
Dodaj mieszaninę grzybów, 3/4 łyżeczki soli i zaokrąglone 1/4 łyżeczki pieprzu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną brązowieć i płyn odparuje, 8 do 10 minut.
Przełożyć do miski i ostudzić do ogrzania, od czasu do czasu mieszając, około 15 minut.
Pokrój seler i jabłko na cienkie julienne o długości 2 cali za pomocą krajalnicy.
W średniej misce wymieszać majonez, ocet, olej, musztardę, cukier, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Dodaj seler i jabłko, podrzucając do płaszcza.
Odstawić 15 minut do opracowania smaków.
Wymieszać buffalo do schłodzonej mieszaniny grzybów z rąk, aż dobrze połączone. Formować na 4 (4-calowe) paszteciki.
Ogrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż się połyska. Gotować hamburgery, obracając raz, o 8 minut w sumie średnio rzadkie.
Serwować hamburgery, zwieńczone slaw, na bułkach.
W porcji: kalorie 389, tłuszcz całkowity 29 g, Tłuszcz nasycony 2 g, Cholesterol 79 mg, Sód 733 mg, węglowodany 8 g, błonnik 2 g, białko 23 G
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "