Portobello, bakłażan i pieczona czerwona papryka Panini
Portobello, bakłażan i pieczona papryka czerwona Panini wymaga około 9 godzin od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, czapki portobello grzyb, bakłażan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika na około 6 cali od źródła ciepła. Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Pokrój paprykę na pół od góry do dołu; usuń łodygę, nasiona i żeberka, a następnie umieść paprykę ściętą boki na przygotowanej blasze do pieczenia.
Gotować pod rozgrzanym brojlerem, aż skóra papryki poczerniała i pęcherze, o 5 protokół.
Wrzucić poczerniałą paprykę do miski i szczelnie zamknąć folią. Pozostawić papryki do pary, jak ostygną, o 20 protokół. Po ostygnięciu usuń skórki i wyrzuć. Przechowywać w lodówce przez noc.
Umieść czapki z grzybami portobello w plastikowej torebce i wlej balsamiczny winegret. Wycisnąć nadmiar powietrza i uszczelnić. Marynować na noc w lodówce.
Następnego dnia rozgrzej elektryczny dwustronny grill (np. Grill George Foreman®) zgodnie ze wskazówkami producenta.
Posypać plastry bakłażana czosnkiem w proszku i cebuli w proszku.
Z marynaty wyjąć grzyby portobello, a pozostałą marynatę wyrzucić. Gotować na rozgrzanym grillu do miękkości 4 do 5 minut. Ugotować plastry bakłażana na rozgrzanym grillu do miękkości 4 do 5 minut.
Wyjąć, wyłożyć na talerz i posypać parmezanem. Odstawić.
Aby złożyć kanapki, każdy plasterek focaccii rozłóż opatrunkiem ranch.
Na każdym kawałku chleba ułożyć plasterek sera.
Umieść plastry bakłażana, pieczoną paprykę i grzyb portobello na czterech kromkach chleba. Wierzch z pozostałym chlebem.
Spryskaj dwustronny grill sprayem do gotowania i gotuj kanapki, aż ser się stopi, kanapki są gorące w środku, a chleb jest złoty brąz, 4 do 5 minut.