Porotos Quebrados (gulasz z fasoli i dyni)
Need a zupa bezglutenowa i wegańska? Porotos Quebrados (gulasz z fasoli i dyni) może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 150 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka cebuli, ząbki czosnku, fasola, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Porotos Granados (Gulasz Z Fasoli), Gulasz z jagnięciny i zielonej fasoli z orkiszem (farro), oraz Gulasz z zielonych ziół i fasoli (Ghormeh Sabzi) z " nowej kuchni Perskiej.