Pork Pad Thai
Wieprzowina Pad Thai może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 24g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 41 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, olej canolan, marchew zapałek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pad Thai Zoodles, Wegetariańska Pad Thai z Zoodles, oraz Pad do squasha Spaghetti Thai z kurczakiem-Paleo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wieprzowinę pokroić na bardzo cienkie kawałki.
Wieprzowinę smażyć na gorącym oleju w dużym woku na średnim ogniu 5 do 8 minut lub do czasu zakończenia.
Umieścić wieprzowinę w misce.
Dodać jajka do woka i gotować, stale mieszając, 1 minutę lub aż zestaw.
Dodaj wieprzowinę i zieloną cebulę do woka i podsmaż 1 do 2 minut. Wymieszaj z pikantnym sosem z masła orzechowego i gorącym gotowanym makaronem.
Mieszaninę wieprzową podzielić równomiernie między 8 talerzy.
Umieść 1/4 szklanki marchwi na lewej stronie każdej płytki i 1/4 szklanki kiełków fasoli na prawej stronie każdej płytki.
Każdą porcję posypać 1 łyżką. posiekane orzeszki.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 36 dolarów za butelkę.
![David & Nadia Chenin Blanc]()
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.