Pork Lo Mein
Wieprzowina Lo Mein to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 20g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 35 minut. Mieszanka szalotki, groszek śnieżny, ocet ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pork Lo Mein, Pork Lo Mein, oraz Pork Lo Mein dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek wody do wrzenia. Gotuj makaron soba do miękkości, około 5 minut lub zgodnie z zaleceniami etykiety opakowania (spaghetti potrwa dłużej, około 10 minut).
W dużej misce ubić sos sojowy, skrobię kukurydzianą, cukier, ocet i bulion.
Dodać wieprzowinę i wrzucić do herbu. Odstawić do marynowania na 10 minut w temperaturze pokojowej.
Ciepły olej w dużym nonstick wok lub patelni na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i marynatę; smażyć, aż mięso nie będzie już różowe, około 3 minut.
Dodać kapustę i smażyć, aż tylko zwiędnie, o 2 protokół. Wymieszać z marchewką i groszkiem śnieżnym; gotować, mieszając energicznie, aż groszek śnieżny lekko zmięknie, ale jędrny, około 2 minut. Wymieszać z makaronem i wrzucić do płaszcza z sosem i ciepłe przez, o 1 minutę. Doprawić solą i pieprzem. Podzielić mieszaninę między 6 miski, posypać szalotki i służyć.