Por i Chard Bisque

Por i Chard Bisque
Por i Chard Bisque jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta zupa ma 94 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka pieprzu, mleka, pora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Spróbuj Por Cebula Bisque, Biszkopt Ziemniaczano-Porowy, oraz Biszkopt Ziemniaczano-Porowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyciąć i wyrzucić koniec łodygi i twardy zielony wierzch z poru; odkleić i wyrzucić zewnętrzną warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
2
Por przeciąć wzdłuż na pół i trzymać każdą połowę pod zimną bieżącą wodą, oddzielając warstwy, aby dobrze spłukać. Grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
3
Spłukać i odsączyć chard. Odciąć odbarwione końce łodygi i wyrzucić. Łodygi cienko pokroić w poprzek i grubo posiekać liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
4
Na patelni 3-do 4-ćwiartkowej wymieszaj bulion z porem i łodygami i liśćmi. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa są bardzo miękkie po przekłuciu, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Za pomocą szczelinowej łyżki przenieś warzywa do blendera lub robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodać około 1/2 szklanki płynu do gotowania i wirować, aż będzie gładka.
7
Wlać czysty z powrotem do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodać mleko i 1/4 łyżeczka pieprzu; mieszać tylko do gotowania na parze, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
9
Chochla bisque do szerokich misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BisqueBisque
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
10
Posypać równo posiekanym jajkiem i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
(Keebler)(Keebler)
11
Dodać sól i więcej pieprzu do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn