Por i Chard Bisque
Por i Chard Bisque jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta zupa ma 94 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka pieprzu, mleka, pora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Spróbuj Por Cebula Bisque, Biszkopt Ziemniaczano-Porowy, oraz Biszkopt Ziemniaczano-Porowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć i wyrzucić koniec łodygi i twardy zielony wierzch z poru; odkleić i wyrzucić zewnętrzną warstwę.
Por przeciąć wzdłuż na pół i trzymać każdą połowę pod zimną bieżącą wodą, oddzielając warstwy, aby dobrze spłukać. Grubo posiekać.
Spłukać i odsączyć chard. Odciąć odbarwione końce łodygi i wyrzucić. Łodygi cienko pokroić w poprzek i grubo posiekać liście.
Na patelni 3-do 4-ćwiartkowej wymieszaj bulion z porem i łodygami i liśćmi. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa są bardzo miękkie po przekłuciu, o 12 protokół.
Za pomocą szczelinowej łyżki przenieś warzywa do blendera lub robota kuchennego.
Dodać około 1/2 szklanki płynu do gotowania i wirować, aż będzie gładka.
Wlać czysty z powrotem do patelni.
Dodać mleko i 1/4 łyżeczka pieprzu; mieszać tylko do gotowania na parze, 3 do 4 protokół.
Chochla bisque do szerokich misek.
Posypać równo posiekanym jajkiem i szczypiorkiem.
Dodać sól i więcej pieprzu do smaku.