Popcorn z maślanym rumem i żurawiną

Popcorn z maślanym rumem i żurawiną
Przepis maślany Rum i żurawinowy Popcorn może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Na 60 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło, żurawinę, ziarna popcornu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Lody Popcorn Z Masłem, Maślany Popcorn Creme Brulee, oraz Maślany Popcorn Crunch Brownies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Żurawinę i rum Połącz w małej misce i odstaw do namoczenia na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Rozgrzać olej w dużym głębokim garnku na średnim ogniu przez 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Umieść 4 do 5 ziaren popcornu w garnku i przykryj garnek. Gdy tylko usłyszysz trzask ziaren, włóż resztę ziaren do garnka, przykryj i delikatnie potrząśnij garnkiem w tę iz powrotem nad palnikiem. Jądra zaczną pękać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna PopcornuZiarna Popcornu
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Kontynuuj delikatnie przesuwać garnek tam iz powrotem nad palnikiem, aż popping ustąpi, 2 do 3 minut dłużej. Gdy nie słychać już trzaskających ziaren, wyjmij garnek z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Przenieść popcorn z garnka i do dużej brązowej papierowej torby i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Wytrzyj garnek papierowym ręcznikiem, aby usunąć wszelkie nieoprawione ziarna. Odstawić garnek na mały ogień, następnie dodać masło. Mieszaj, aż masło całkowicie się rozpuści. Gdy masło stopi się, Dodaj żurawinę i rum do garnka i wymieszaj, aby połączyć. Nadal gotować na małym ogniu przez 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
MasłoMasło
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
GarnekGarnek
7
Mieszankę żurawinową wlać do papierowej torby z popcornem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
8
Posypać solą i cukrem, zgniatać torebkę i energicznie wstrząsać, aż popcorn będzie równomiernie pokryty masłem i przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
MasłoMasło
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
CukierCukier
SólSól
9
Przenieść zawartość worka do dużej miski i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn