Popcorn Czekoladowy

Czekolada Popcorn może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Za $2.12 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 18g tłuszczu i w sumie 777 kalorii. Mieszanka batonika z mlecznej czekolady, pianek, popcornu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Niewiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 90%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy obejmują Popcorn walentynkowy (Popcorn z białej czekolady), Szybki Popcorn czekoladowy ze skondensowanym mlekiem (Pipoca de Chocolate), oraz Popcorn Z Gorącej Czekolady.
Instrukcje
Umieść popcorn w natłuszczonym 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Posyp marshmallows i orzeszkami ziemnymi. Rozbij batoniki na pół i umieść na wierzchu.
Piec w temperaturze 300° przez 5 minut.
Odstawić na 1 minutę; wrzucić do płaszcza. Przechowywać w hermetycznym pojemniku.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na Popcorn. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Chandon Sweet Star. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Chandon Sweet Star]()
Chandon Sweet Star
Chandon Sweet Star jest uroczo bujna. Stworzony przy użyciu tych samych trzech szlachetnych odmian winogron używanych w szampanie, Chandon California Sweet Star ma wyższą dawkę, co czyni go idealnym wyborem, jeśli lubisz Prosecco lub lubisz słodycze.Na nosie marakuja, biała brzoskwinia i grejpfrut. Chandon Sweet Star jest uroczo bujna. Jest gładki z warstwami pyszności i tropikalnych nut. Świetnie pasuje do pikantnych potraw, w tym curry i Pad Thai. Świetnie komponuje się również z serem i deserami, takimi jak crème brulée, tarty owocowe czy tort weselny.