Poncz Szampański

Poncz Szampański
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj szampańskiego ponczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje $1.69 za porcję. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Mieszanka koncentratu soku pomarańczowego, pierścień lodowy, wino deserowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Sylwester. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Poncz Szampański, Poncz Szampański, oraz Poncz Szampański dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 4 składniki, dobrze mieszając; schłodzić co najmniej 8 godzin.
2
Wlać mieszaninę soku do schłodzonej miski ponczu. Delikatnie wymieszać
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Sauterne i szampan tuż przed podaniem. Unoś Pierścień Lodowy, owoce do góry, w ponczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzampanSzampan
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
PunchPunch
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
4
* Można zastąpić (375 ml) Bonny Doon, Vin de Glacire lub (375 ml) Quady, Electra.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn