Poncz rabarbarowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na napoje. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 0g tłuszczu i w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 24. Za 82 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka soku z cytryny, sody cytrynowo-limonkowej, koncentratu soku pomarańczowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i przyjazne dla fodmap dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest tak wybitne. Poncz Cytrusowy Rabarbarowy, Poncz Z Różowego Rabarbaru, oraz Różowy Poncz Rabarbarowy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W ciężkim rondlu zagotuj rabarbar, cukier i wodę. Gotować przez 15 minut; ostudzić i odcedzić. Dodaj sok pomarańczowy i cytrynowy. Wyluzuj. Na każdą porcję połącz 1/2 szklanki syropu rabarbarowego i 12 uncji. soda.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
3 Paluszki Precelkowe
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm