Poncz Ananasowo-Brzoskwiniowy
Poncz ananasowo-brzoskwiniowy może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Na $7.25 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 1419 kalorii, 1G białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz nektar morelowy, sok ananasowy, śmietankę kokosową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Brzoskwiniowy poncz, Poncz Z Rumem Ananasowym, oraz Poncz Z Ginu Ananasowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym dzbanku ubić sok ananasowy, śmietanę kokosową, nektar brzoskwiniowy i nektar morelowy. Mieszaninę ananasa podzielić na 3 (2-gal.) plastikowe torby do zamrażania z zamkiem błyskawicznym, umieszczając jedną trzecią mieszaniny w każdej torbie. Uszczelnij worki i zamrozić 2 do 3 godzin lub do sypkości.
Wyjmij torby z zamrażarki i odstaw 5 minut.
Wlać mieszaninę ananasa do dużej miski ponczu; wymieszać schłodzoną wódkę i dodać schłodzoną sodę klubową.