Ponche Creme
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Ponche Creme. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz Bittersy angostura, skórkę z limonki, gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ponche-Chilijski Poncz Żurawinowy, Ponche Navideño-Meksykański Świąteczny Poncz Owocowy, oraz Ponche Navideño (Meksykański Świąteczny Poncz Owocowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubijać jajka i skórkę z limonki w dużej misce, aż dobrze połączone i gładkie, o 30 sekund.
Dodaj skondensowane mleko i połowę rumu i ubijaj do połączenia.
Ubić pozostały rum, gałkę muszkatołową i Bittersy, aż będą gładkie. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach i przenieść do dzbanka. Przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc lub do 3 dni-z czasem robi się lepiej.
Dobrze wymieszać mieszaninę przed podaniem.
Wlać do szklanek wypełnionych lodem i posypać startą gałką muszkatołową.