Pomysły w budyniu czekoladowym Food

Pomysły w budyniu czekoladowym Food
Pomysły w żywności budyń czekoladowy może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 605 kalorii, 7G białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól morską, mleko, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam poważne jedzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pomysły na Lunch z powrotem do szkoły i szybki budyń czekoladowy (bezmleczny, Paleo, bez ziarna), Pomysły na makaron z serem Food, oraz Red Velvet Sheet Cake {I Inne Pomysły Na Walentynki!} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Żółtka, mąkę z tapioki i cukier umieścić w blenderze i zmiksować na małej prędkości, aż utworzą jasną pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Śmietanę, mleko, sól i wanilię połączyć w rondlu ustawionym na średnim ogniu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie usunąć ją z ognia. Włącz blender zawierający mieszankę jajek i tapioki z powrotem na niskim poziomie. Szybko i ostrożnie wlej gorącą mieszaninę mleka do blendera i zwiększ prędkość do średniej. Ciepło ugotuje żółtka i pozwoli tapioce zagęścić się do konsystencji gęstego majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
TapiokaTapioka
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Po uruchomieniu blendera dodawaj czekoladę etapami, aby była emulgowana do budyniu. Po dodaniu całej czekolady, przecedzamy ją do miski do serwowania (lub sześciu pojedynczych misek) i pozostawiamy do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przed przeniesieniem do lodówki w celu całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn