Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą)
Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą) mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1737 kalorii, 31g białka, oraz 122g tłuszczu każdy. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pomidory Nadziewane Prowansalskimi, Pieczone Pomidory Prowansalskie, oraz Pieczone Pomidory Faszerowane Kremowym Bekonem Makaron Z Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Pędzel 11-na 13-calowe szklane naczynie do pieczenia z jedną łyżką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
3
Przygotować pomidory: za pomocą małego, ostrego noża do parkowania, pokroić wokół wewnętrznej ściany pomidora, aby poluzować nasiona i galaretkę. Następnie, pracując nad dużą, głęboką miską, użyj łyżki stołowej, aby delikatnie zeskrobać nasiona i miąższ, dbając o pozostawienie pomidora w stanie nienaruszonym. Upewnij się, że każda połowa pomidora jest płaska. Jeśli nie, użyj noża do parowania, aby ogolić mały kawałek DNA pomidora, który zapewni, że będzie leżał na równi w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Dodaj 1/2 szklanki Gruyere, szalotka, pietruszka, tymianek, czerwony pieprz, Skórka z cytryny, sól i czarny pieprz do smaku, i pulse połączyć. Po uruchomieniu maszyny wlej 1/2 szklanki oliwy przez wylewkę w pokrywce. Mieszamy, aż mieszanina lekko zbryla się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Srebrne Nonpareile
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Gruyere
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Ciasto Kukurydziane
2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Równomiernie podzielić nadzienie na 12 połówek pomidorów, lekko naciskając na nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Pozostałe Gruyere posypać pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Gruyere
5
Skrop pomidory z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i piec, aż do wypełnienia chrupki i brązy i pomidory po prostu zacząć dzielić, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu