Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą)

Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą)
Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą) mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1737 kalorii, 31g białka, oraz 122g tłuszczu każdy. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pomidory Nadziewane Prowansalskimi, Pieczone Pomidory Prowansalskie, oraz Pieczone Pomidory Faszerowane Kremowym Bekonem Makaron Z Serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Pędzel 11-na 13-calowe szklane naczynie do pieczenia z jedną łyżką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
3
Przygotować pomidory: za pomocą małego, ostrego noża do parkowania, pokroić wokół wewnętrznej ściany pomidora, aby poluzować nasiona i galaretkę. Następnie, pracując nad dużą, głęboką miską, użyj łyżki stołowej, aby delikatnie zeskrobać nasiona i miąższ, dbając o pozostawienie pomidora w stanie nienaruszonym. Upewnij się, że każda połowa pomidora jest płaska. Jeśli nie, użyj noża do parowania, aby ogolić mały kawałek DNA pomidora, który zapewni, że będzie leżał na równi w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Połówki pomidorów umieścić w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1
Umieścić kawałki chleba w misce robota kuchennego. Pulse do tworzenia bułki tartej. Powinieneś wypić dwie filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodaj 1/2 szklanki Gruyere, szalotka, pietruszka, tymianek, czerwony pieprz, Skórka z cytryny, sól i czarny pieprz do smaku, i pulse połączyć. Po uruchomieniu maszyny wlej 1/2 szklanki oliwy przez wylewkę w pokrywce. Mieszamy, aż mieszanina lekko zbryla się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
GruyereGruyere
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Równomiernie podzielić nadzienie na 12 połówek pomidorów, lekko naciskając na nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Pozostałe Gruyere posypać pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
GruyereGruyere
5
Skrop pomidory z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i piec, aż do wypełnienia chrupki i brązy i pomidory po prostu zacząć dzielić, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn