Pomidory Prowansalskie

Pomidory Prowansalskie
Pomidory prowansalskie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 176 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą), Pomidory Prowansalskie, oraz Pomidory Prowansalskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pomidory pokroić na pół w poprzek. Wyjmij miąższ i wyrzuć, pozostawiając muszle o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
2
Miejsce, pokroić bokiem do góry, w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4
Wymieszać razem ser i kolejne 5 składników; łyżką pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
5
Piec w temperaturze 350 przez 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn