Pomidory nadziewane letnim Sukkotem
Pomidory nadziewane letnim Sukkotem mogą być tylko Southern przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.73 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól i pieprz, oliwę z oliwek, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 35 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pomidory Nadziewane Kukurydzą I Cukinią Sukkotash, Letnia sałatka zbożowa z pomidorami, fasolką szparagową i fetą, oraz Nadziewane Pomidory.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać fasolę lima i kukurydzę i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Fasolę i kukurydzę odsączyć, przełożyć do miski i ostudzić.
Odciąć spód każdego pomidora tak, że siedzi płasko. Za pomocą noża pokrój środek każdego pomidora, tworząc stożek, który można łatwo usunąć po upieczeniu pomidora.
Umyć pomidory z oliwą z oliwek i umieścić je w dużym talerzu ciasto, macierzystych stronie do góry. Pomidory przyprawiamy solą i pieprzem i pieczemy do miękkości, około 5 minut.
Niech ostygnie lekko, a następnie łyżką i wyrzucić centra, aby zrobić miejsce na sukkotash.
Tymczasem na dużej patelni rozpuścić 1 1/2 łyżeczki masła w 1 łyżce oliwy z oliwek.
Dodać paprykę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące-przetargu, o 3 protokół.
Dodać limonki i kukurydzę i gotować, mieszając, przez 2 protokół.
Zdjąć z ognia. Wymieszać pozostałe 1 1/2 łyżeczki masła i szczypiorku, doprawić solą i pieprzem. Łyżka sukkotash do pomidorów i podawać ciepłe lub w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Można spróbować Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.
![Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb]()
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Jasny jasnożółty. Nos jest czysty z pięknymi ziołowymi nutami, trawą cytrynową,miechunką i nutą poziomek. Podniebienie jest świeże i soczyste z delikatną, kremową konsystencją, eleganckimi owocami i długim, mineralnym wykończeniem. Dobrze komponuje się z sałatkami, owocami morza i lekkimi daniami z kurczaka.