Pomidory Nadziewane Cukinią

Pomidory Nadziewane Cukinią
Przepis cukinia nadziewane pomidory mogą być wykonane w około 50 minut. Za $3.09 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis ma 351 kalorii, 20g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką szalotkę, oliwę z oliwek, gruyere i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Faszerowany piknik: pomidory faszerowane Tunanem i karczochami, czerwona papryka, cukinia faszerowana Fetanem i ciecierzycą, jabłka Macintosh faszerowane orzechami i brązowym cukrem, Kwiaty cukinii nadziewane pomidorami i parmezanem, oraz Scheda Pomidory Faszerowane Sukkotaszem Kukurydzianym I Cukinii.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Pokrój pomidory na 1/2 w poprzek. Zgarnij środki, pozostawiając nienaruszony zewnętrzny gruby miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
3
Posyp wewnętrzne skorupy pomidorów kilkoma szczyptami soli i cukru i odwróć je na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym, aby odsączyć, aż będą gotowe do nadziewania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Za pomocą przystawki do rusztu robota kuchennego lub po stronie tarki z dużymi otworami zetrzyj cukinię i umieść ją w sitku. Wrzuć cukinię z 1 łyżeczką soli i umieść sitko nad miską, aby złapać soki. Pozostaw do odsączenia przez 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Na dużej ciężkiej patelni podsmaż szalotki w 2 łyżkach oliwy z oliwek, aż zaczną się karmelizować. W międzyczasie ściśnij cukinię, aby uwolnić jak najwięcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Podgrzej szalotki, dodaj suchą cukinię na patelnię i smaż cukinię z szalotkami przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj posiekaną natkę pietruszki i tymianek, a następnie wrzuć cukinię z serem, rezerwując 1/4 szklanki sera na polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
8
Faszeruj pomidory nadzieniem, lekko je ubijając i posyp pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
9
Umieść połówki pomidora w żaroodpornym naczyniu do pieczenia i podsmaż je, aż wierzchołki będą złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
10
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn