Pomidory Nadziewane Chlebem Herbacianym
Herbed pieczywo nadziewane pomidory może być tylko przystawka szukasz. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 160 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką pieprz, oliwę z oliwek extravirgin, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Herbed Tuńczyk Nadziewane Pomidory, Gość Posta: Maca i Herbed faszerowane pomidory, oraz Pieczywo Nadziewane Z Grilla Herbed dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż miąższ i nasiona z połówek pomidorów na sicie nad miską; wycisnąć łyżką. Rezerwy 1/4 szklanki płynu w misce. Wyrzucić mieszaninę miazgi.
Umieść połówki pomidorów, pokrój boki w górę, w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali.
Posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Pieczywo umieścić w misce; skropić pomidorowym płynem. Wymieszaj pozostałą 1/4 łyżeczki soli, bazylii, oleju, oregano, tymianku i czosnku. Połówki pomidorów napełnij farszem chlebowym, delikatnie naciskając.
Posypać 1/2 łyżeczki sera.
Piec w temperaturze 375 przez 12 minut lub do całkowitego ogrzania.