Pomidory faszerowane Guacamole

Pomidory faszerowane Guacamole
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj pomidory nadziewane Guacamole spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.88 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka jalapeño chile, sok z limonki, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą), oraz Guacamole kukurydziane z pomidorami i limonką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyciąć cienki plasterek z końca łodygi każdego pomidora i czerpać i wyrzucić nasiona z małą łyżką. Ostrożnie wyjąć miąższ, aby utworzyć skorupkę pomidora, a następnie drobno posiekać miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
NasionaNasiona
2
Mżawka wewnątrz każdej skorupki pomidora z olejem i sokiem z limonki i odstawić w temperaturze pokojowej podczas robienia guacamole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
PomidorPomidor
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Awokado obrać i grubo rozgnieść widelcem w misce. Złóż posiekaną miąższ pomidorową, cebulę, kolendrę, chile i sól, a następnie łyżką do skorupek pomidorów, mounding guacamole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
AwokadoAwokado
KolendraKolendra
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
PomidorPomidor
Papryka ChiliPapryka Chili
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia65
Magazyn