Pomidory faszerowane Guacamole

Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj pomidory nadziewane Guacamole spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.88 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka jalapeño chile, sok z limonki, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą), oraz Guacamole kukurydziane z pomidorami i limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć cienki plasterek z końca łodygi każdego pomidora i czerpać i wyrzucić nasiona z małą łyżką. Ostrożnie wyjąć miąższ, aby utworzyć skorupkę pomidora, a następnie drobno posiekać miąższ.
Mżawka wewnątrz każdej skorupki pomidora z olejem i sokiem z limonki i odstawić w temperaturze pokojowej podczas robienia guacamole.
Awokado obrać i grubo rozgnieść widelcem w misce. Złóż posiekaną miąższ pomidorową, cebulę, kolendrę, chile i sól, a następnie łyżką do skorupek pomidorów, mounding guacamole.