Pomidorowe Burrito ze szpinakiem i fasolą
Przepis pomidor szpinak i fasola Burrito jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 2,35 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 547 kalorii, 18g białka, oraz 23G tłuszczu. Mieszanka czosnku, sól, chili w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 13 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Indyjskie Burrito ze szpinakiem, ciecierzycą i pomidorem, Burrito Ze Słodkich Ziemniaków I Szpinaku, oraz Śniadanie Burrito ze szpinakiem i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Podsmaż cebulę i czosnek przez 5 minut. Wymieszać chili w proszku i kminek, i gotować 1 minutę. Wymieszać z wodą, pomidorem, fasolą i solą. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Wymieszać ze szpinakiem i gotować 5 minut więcej. Łyżka 1/4 mieszanki fasoli do środka ciepłej tortilli. Zawiń i udekoruj awokado, kwaśną śmietaną i salsą.