Pomidorowe Burrito ze szpinakiem i fasolą

Pomidorowe Burrito ze szpinakiem i fasolą
Przepis pomidor szpinak i fasola Burrito jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 2,35 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 547 kalorii, 18g białka, oraz 23G tłuszczu. Mieszanka czosnku, sól, chili w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 13 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Indyjskie Burrito ze szpinakiem, ciecierzycą i pomidorem, Burrito Ze Słodkich Ziemniaków I Szpinaku, oraz Śniadanie Burrito ze szpinakiem i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Podsmaż cebulę i czosnek przez 5 minut. Wymieszać chili w proszku i kminek, i gotować 1 minutę. Wymieszać z wodą, pomidorem, fasolą i solą. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Wymieszać ze szpinakiem i gotować 5 minut więcej. Łyżka 1/4 mieszanki fasoli do środka ciepłej tortilli. Zawiń i udekoruj awokado, kwaśną śmietaną i salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia95
Magazyn