Pomidorowa zupa chlebowa: Pappa al Pomodoro

Pomidorowa zupa chlebowa: Pappan al Pomodoro może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 495 kalorii, 22g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pieprz, parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa Chlebowo-pomidorowa (pappan Al Pomodoro), Pappan Al Pomodoro (zupa Chlebowo-pomidorowa), oraz Zupa pomidorowo-chlebowa (Pappan al Pomodoro).
Instrukcje
W 12-calowej patelni saute rozgrzać oliwę na średnim ogniu, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić.
Dodaj cebulę i czosnek i saute przez kilka minut, aż cebula jest przezroczysta.
Dodać pokrojone pomidory i ich soki i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć na wolnym ogniu i niech gotować, aż pomidory zaczną mięknąć i rozbić, o 5 protokół.
Używając drewnianej łyżki, dodaj czerstwe kawałki chleba i wodę. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż cały chleb wchłonie jak najwięcej płynu, uzyskując konsystencję przypominającą pokarm dla niemowląt.
Dodać czosnek i wymieszać z bazylią. Doprawić do smaku pieprzem.
Pozostawić zupę na wolnym ogniu jeszcze przez 10 minut, a następnie podawać natychmiast w rozgrzanych miseczkach.
Dekoruj, do smaku, Parmigiano-Reggiano.