Pomidorowa zupa chlebowa: Pappa al Pomodoro

Pomidorowa zupa chlebowa: Pappa al Pomodoro
Pomidorowa zupa chlebowa: Pappan al Pomodoro może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 495 kalorii, 22g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pieprz, parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa Chlebowo-pomidorowa (pappan Al Pomodoro), Pappan Al Pomodoro (zupa Chlebowo-pomidorowa), oraz Zupa pomidorowo-chlebowa (Pappan al Pomodoro).

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni saute rozgrzać oliwę na średnim ogniu, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę i czosnek i saute przez kilka minut, aż cebula jest przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać pokrojone pomidory i ich soki i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć na wolnym ogniu i niech gotować, aż pomidory zaczną mięknąć i rozbić, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4
Używając drewnianej łyżki, dodaj czerstwe kawałki chleba i wodę. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż cały chleb wchłonie jak najwięcej płynu, uzyskując konsystencję przypominającą pokarm dla niemowląt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
5
Dodać czosnek i wymieszać z bazylią. Doprawić do smaku pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
6
Pozostawić zupę na wolnym ogniu jeszcze przez 10 minut, a następnie podawać natychmiast w rozgrzanych miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dekoruj, do smaku, Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn