Pomidorowa Zupa Bazyliowa I

Pomidorowa Zupa Bazyliowa I
Pomidorowa zupa Bazyliowa i jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Dobrze sprawdza się jako zupa w rozsądnej cenie. Mieszanka liścia laurowego, rosół z kurczaka, majeranek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Sunshine Soup {Yellow Tomato Basil Soup}, Pomidorowa Zupa Bazyliowa, oraz Zupa Pomidorowo-Bazyliowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu na średnim ogniu, czosnek i cebulę gotować na oleju, aż cebula będzie przezroczysta. Wymieszaj pastę pomidorową i gotuj, aż kolor zardzewieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać bulion z kurczaka, wymieszać z pomidorami, bazylią, majerankiem, oregano, tymiankiem, liściem laurowym i winem. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Liście LauroweLiście Laurowe
MajeranekMajeranek
PomidorPomidor
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
BazyliaBazylia
TymianekTymianek
WinoWino

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn