Pomidorowa, awokado i Azjatycka Salsa gruszkowa z smażoną rybą

Pomidorowa, awokado i Azjatycka Salsa gruszkowa z smażoną rybą
Pomidorowa, awokado i Azjatycka Salsa gruszkowa z smażoną rybą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 1152 kalorie, 59G białka, oraz 95 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na $3.29 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Udaj się do sklepu i odbierz łagodne, pomidorki koktajlowe, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Biała ryba z małż, pędów kapusty i śmietany, Taco rybne z pomidorami i salsą z awokado, oraz Sassy Fish Bake with Tomato-Bacon-Avocado Salsa dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling to świetny wybór dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Lucien Albrecht Reserve Gewurztraminer. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rezerwat Lucien Albrecht Gewurztraminer
Rezerwat Lucien Albrecht Gewurztraminer
Rezerwat Gewurztraminer jest wytwarzany z wyselekcjonowanych (pierwszorzędnych) winogron. Pękające aromatem miodu, czerwonych róż i owoców tropikalnych, a jednocześnie suche i bogate na podniebieniu, to wino jest piękne do picia w ciepłe popołudnie samodzielnie lub w połączeniu z posiłkiem z bogatymi, kremowymi daniami z drobiu. Uwalnia do ust i nosa litchi, płatek róży i aromat przypraw.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W13 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia28
Magazyn