Pomidorki koktajlowe z oliwkami to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka pieprzu, rozmarynu, pomidorów winogronowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone pomidory Cherry z oliwkami i muszkami, Pomidorki koktajlowe zawinięte w Prosciutto z oliwkami, oraz Makaron z pomidorkami koktajlowymi, oliwkami i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włóż olej o smaku czosnkowym i rozmaryn do nieprzywierającego, grubego DNA wok (lub szerokiej, ciężkiej patelni), który ma pokrywkę; rozgrzać na małym lub średnim ogniu, pozwalając rozmaryn skwierczeć pachnąco, przez 30seconds.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z Kurczaka
1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala