Pomidor cebula Koora wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 134 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać chili w proszku, nasiona gorczycy, papryka chile, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Methi Dal / Menthi Koora Pappu, Kalchinan Aratikaya Koora-Andhra Style Pieczona Babka Curry, oraz Aloo Allam Pachimirchi Koora-ziemniaczane Curry z imbirem i Zielonymi Chilli.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu; smażyć czerwoną paprykę chile, nasiona kminku, i nasiona gorczycy w gorącym oleju, aż nasiona zaczną rozpryskiwać, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Papryka Chili
Nasiona Gorczycy
Nasiona Kminku
Nasiona
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Posypać proszek asafoetida na nasiona i dodać liście curry. Wymieszać cebulę, zielona papryka chile, i kurkuma w proszku do mieszaniny; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Papryka Chili
Asafoetida
Kurkuma
Liście Curry
Cebula
Nasiona
3
Dodaj pomidory, czerwony chili w proszku, cukier, i sól; kontynuować gotowanie, aż pomidory są pulpy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Pomidor
Cukier
Sól
4
Wlać wodę do mieszaniny; gotować na wolnym ogniu, aż curry zacznie gęstnieć, 5 do 10 minut.