Pomidor, Cebula I Serrano Chile Salsa

Pomidor, Cebula I Serrano Chile Salsa
Pomidor, cebula i Serrano Chile Salsa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 1 i kosztuje 1,33 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pieprzu, pomidorów śliwkowych, soku z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pulpety w sosie pomidorowo-Serrano Chile, Salsa pomidorowa-serrano, oraz Salsa Pomidorowa-Serrano.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia7
Magazyn