Pomidor befsztykowy, sałata Maślana i boczek z sosem z sera pleśniowego
Pomidor befsztykowy, sałata Maślana i boczek z sosem z sera pleśniowego to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mleko plus dodatkowe, jeśli to konieczne, ocet jabłkowy, szalotka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałata z sosem z sera pleśniowego, Klin sałaty z sosem z sera pleśniowego, oraz Kliny do sałaty lodowej z sosem z sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Boczek gotować w 10-calowej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Przenieść do ręczników papierowych do odsączenia, rezerwując tłuszcz na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
3
Ubij razem 1 łyżkę gorącego tłuszczu boczku, kwaśną śmietanę, mleko, ocet i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu, aż będzie gładka. Wymieszać z cebulką i 2/3 szklanki sera pleśniowego. Cienkie z dodatkowym mlekiem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ser Pleśniowy
Kwaśna śmietana
Kapanie Z Boczku
Zielona Cebula
Ocet
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Ćwiartka sałaty wzdłuż (przez łodygę) w kliny, następnie usuń rdzeń i ułóż każdy klin na talerzu z klinami pomidorowymi. Wymieszać sos i łyżkę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata
Pomidor
5
Posypać boczkiem, pozostałą 1/3 szklanki sera pleśniowego i pieprzem do smaku.