Pomarańczowy tort Polenta z waniliowymi śliwkami i jeżynami i lodami maślanymi

Pomarańczowy tort Polenta z waniliowymi śliwkami i jeżynami i lodami maślanymi
Pomarańczowy tort Polenta ze śliwkami o zapachu wanilii i jeżyn i lodami Maślankowymi może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 469 kalorii, 7G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka skórki pomarańczowej, proszku do pieczenia, jogurtu pełnotłustego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pomarańczowy tort Polenta z waniliowymi śliwkami i jeżynami i lodami maślanymi, Ciasto waniliowo-maślane z malinami i lukrem pomarańczowo-serowym, oraz Pachnące Pomarańczą Bułki Z Maślanką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. masło 9 x 5 x 3-calowa metalowa patelnia do chleba. Pył patelni z mąką; dotknij nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wymieszać 1 1/4 szklanki mąki, polenta, proszek do pieczenia, i sól w średniej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier, masło, i skórka pomarańczowa w dużej misce, aż puszyste, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodawać jajka po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Dodać mieszankę mąki w 3 dodatkach na przemian z jogurtem w 2 dodatkach, ubijając tylko do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5
Równomiernie rozprowadzić ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Piec ciasto, aż złoty i tester włożony do środka wychodzi czysty, 50 do 55 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Przenieść do szafy; schłodzić na patelni 5 minut. Uruchom nóż wokół krawędzi ciasta, aby poluzować. Odwróć ciasto na stojak, a następnie odwróć ponownie na stojaku (górna strona do góry). Całkowicie fajne. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Owinąć w folię i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Ciasto pokroić w poprzek na plastry grubości 1/2 cala; podawać ze śliwkami o zapachu wanilii i jeżyn oraz lodami z maślanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn