Pomarańczowy Tort Kawowy

Pomarańczowy Tort Kawowy
Pomarańczowy tort kawowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz herbatniki, orzechy włoskie, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto kawowe pomarańczowo-migdałowe, Pomarańczowy Pierścień Do Ciasta Kawowego, oraz Ciasto Kawowe Pomarańczowo-Migdałowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 9-calowy Okrągły patelni ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ciasto biszkoptowe rozdzielić na 8 herbatników.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
3
Umieścić 1 biszkopt na środku patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Pozostałe ciastka przeciąć na pół, tworząc 14 pół-kółek. Ułóż kawałki wokół środka ciastka z ciętymi bokami skierowanymi w tym samym kierunku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
5
Na wierzch herbatników posmarować roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6
W małej misce połącz orzechy włoskie, cukier granulowany i skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dobrze wymieszać i posypać herbatnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
8
Piec przez 20 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Tymczasem w małej misce połączyć cukier cukierniczy, ser śmietankowy i sok pomarańczowy. Zmiksować na gładką masę, dodając w razie potrzeby więcej soku pomarańczowego do rozrzedzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Mżawka glazury na ciepłe ciasto kawowe i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn