Pomarańczowo-Orzechowa Sałatka Mieszana Zielona
Pomarańczowo-orzechowa Sałatka Mieszana zielona jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę, pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Spróbuj Sałatka mieszana z zieloną i mandarynkową pomarańczą, Mieszana Sałatka Zielona z pomarańczą, żurawiną, Chèvre i Klonowo-Sherry Vinaigrette, oraz Sałatka z gruszką i orzechami pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w szklance 2-szklankowej; dobrze wymieszaj. Kuchenka mikrofalowa, Odkryte, w wysokiej 1 minutę lub do zagotowania mieszaniny i jest lekko zagęszczony. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Ostudzić do temperatury pokojowej.
Umieść 1 szklankę sałatki na każdym z 4 talerzy.
Skropić równomiernie winegretem.
Pokrój plasterki pomarańczy na pół. Ułóż plastry na zieleni sałatkowej i posyp orzechami pekan.
Wskazówka: na bogatszą, orzechową sałatkę, tosty pekan na patelni na średnim ogniu przez 5 minut, często mieszając.