Pomarańczowo-Imbirowe Szkliwione Kury Korniszonowe
Pomarańczowo-imbirowe szkliwione kury Korniszonowe to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 743 kalorie, 59G białka, oraz 48 g tłuszczu. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka soli, wody, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Imbirowo-pomarańczowe glazurowane kury Korniszonowe, Kury Korniszonowe Szkliwione Pomarańczowo, oraz Kury Korniszonowe Szkliwione Pomarańczowo.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Połączyć wodę i skrobię kukurydzianą w małej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj do mieszanki soku na patelni, mieszając trzepaczką. Gotować 2 minuty lub aż gruby i błyszczący, stale mieszając.
Połówki kury, mięsiste boki do góry, ułożyć na wyłożonej folią patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania; połówki kury posypać solą i zmielonym imbirem. Łyżka mieszanki soku równomiernie na połówki kurze.
Włóż termometr do mięsa do mięsistej części uda, upewniając się, że nie dotkniesz kości.
Piec w temperaturze 475 przez 25 minut lub aż termometr zarejestruje 180.