Pomarańczowo-Basmati Sałatka z orzeszkami pinii i pestkami granatu

Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka pomarańczowo-Basmati z orzeszkami pinii i pestkami granatu może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 229 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz ryż basmati, pieprz, sekcje pomarańczowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pomarańczowo-Basmati Sałatka z orzeszkami pinii i pestkami granatu, Sałatka Z Mniszka Lekarskiego Z Pestkami Granatu, Orzeszkami Pinii I Prażonymi, oraz Sałatka z mniszka lekarskiego z pestkami granatu, orzeszkami pinii i pieczoną Delicatą.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać ryż i 3/4 łyżeczki soli; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Zdjąć z ognia; puch ryżu widelcem. Całkowicie fajne.
Połącz 1/4 łyżeczki soli, ocet i kolejne 4 składniki (ocet przez pieprz), mieszając trzepaczką.
Połącz ryż, mieszaninę octu, sekcje pomarańczowe i pozostałe składniki; Wrzuć delikatnie, aby połączyć.