Pomarańczowe Błoto Pośniegowe

Pomarańczowe Błoto Pośniegowe
Pomarańczowy błoto trwa około 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 2G tłuszczu i w sumie 215 kalorii. Za 48 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Taste of Home wymaga kostek lodu, ekstraktu wanillanowego, jogurtu waniliowego i cukru. Niewiele osób naprawdę lubi ten deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Z łyżką wynik 43%, to danie jest solidne. Slush Pomarańczowo-Miętowy, Slush Pomarańczowo-Ananasowy, oraz Slush Z Kremem Pomarańczowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W blenderze połącz wodę, koncentrat soku pomarańczowego, jogurt, cukier, mleko i wanilię; przykryj i przetwarzaj na gładką masę. Podczas przetwarzania dodawaj kilka kostek lodu na raz, aż mieszanina osiągnie pożądaną grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Kostki LoduKostki Lodu
WaniliaWanilia
JogurtJogurt
CukierCukier
WodaWoda
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do schłodzonych szklanek; podawać natychmiast.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na błoto pośniegowe. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn