Pomarańczowe Błoto Pośniegowe
Pomarańczowy błoto trwa około 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 2G tłuszczu i w sumie 215 kalorii. Za 48 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Taste of Home wymaga kostek lodu, ekstraktu wanillanowego, jogurtu waniliowego i cukru. Niewiele osób naprawdę lubi ten deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Z łyżką wynik 43%, to danie jest solidne. Slush Pomarańczowo-Miętowy, Slush Pomarańczowo-Ananasowy, oraz Slush Z Kremem Pomarańczowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W blenderze połącz wodę, koncentrat soku pomarańczowego, jogurt, cukier, mleko i wanilię; przykryj i przetwarzaj na gładką masę. Podczas przetwarzania dodawaj kilka kostek lodu na raz, aż mieszanina osiągnie pożądaną grubość.
Wlać do schłodzonych szklanek; podawać natychmiast.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na błoto pośniegowe. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.