Pomarańcza-Imbir-Tofu Stir-Fry
Orange-imbir-Tofu Stir-Fry może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.07 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Mieszanka oleju roślinnego, imbiru, brązowego ryżu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Low-Fodmap Veggie Stir Fry with wasabi-Ginger Sauce, Three Pea Ginger Tofu Stir Fry, oraz Ginger Tofu Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce i odstaw mieszankę skrobi kukurydzianej na bok.
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju roślinnego na patelni lub woku na średnim ogniu.
Dodać imbir i czosnek; Stir-fry 30 sekund.
Dodać grzyby, szparagi i por; smażyć 3 minuty.
Dodaj kostkę tofu; stir-fry 4 protokół. Wymieszać mieszankę skrobi kukurydzianej. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę.