Pomarańcza, banan i ananas Frappé

Pomarańcza, banan i ananas Frappé
Pomarańcza, banan i ananas frappé to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 61 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka orzechów kokosowych, kawałków ananasa w soku, koncentratu soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Frappe Ananasowo-Kokosowe, Koktajl Ananasowy, Pomarańczowy I Bananowy, oraz Bananan Orange Ananas Smoothie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w blenderze; przykryj i przetworz do uzyskania gładkiej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn