Pomarańcz Marmolada Bary
Need a przyprawa bezmleczna i wegetariańska? Pomarańczowy Marmolada bary może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańczową marmoladę, sól, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Pomarańczowa marmolada-babeczki Ricotta z lukrem Marmoladowym, Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej, oraz Dżem lub marmolada-4 punkty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Nasmaruj 8-calową kwadratową patelnię.
W dużej misce do mieszania, krem skrócenie z cukrem, wanilią i ekstraktem z migdałów. Wymieszać z jajkiem i wymieszać do dobrze wymieszanego. W osobnej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, goździki i sól.
Dodać do pierwszej mieszaniny i dobrze wymieszać.
Połowę ciasta rozłóż na patelnię. Przykryć warstwą Marmolady.
Pozostałe ciasto rozłożyć na wierzchu
Ostudzić przed cięciem na pręty.