Polędwiczki wieprzowe z sosem Guava Bourbon
Polędwiczki wieprzowe z sosem Guava Bourbon to bezmleczne danie główne. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 31g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką pieprz, bourbon, musztardę zbożową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać guawę, można śledzić to danie główne z Papaja Guawa Granita jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z sosem Guava Barbeque, Polędwiczki wieprzowe wędzone z sosem Bourbon-rozmaryn, oraz Przyprawa Polędwica wieprzowa z sosem Bourbon-Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć bulion i pastę z guawy w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 minuty lub aż guava rozpuszcza się, stale mieszając. Odstawić.
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wieprzowinę na patelnię; gotować przez 6 minut, brązowieje ze wszystkich stron.
Wyjąć wieprzowinę z patelni.
Dodaj olej i szalotki do patelni; smażyć 1 minutę.
Dodać bourbon; gotować 30 sekund lub aż płyn prawie wyparuje. Wymieszać z mieszaniną bulionu. Wieprzowinę odstawić na patelnię, przykryć i dusić 13 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).
Wyjąć wieprzowinę z patelni; odstawić na 15 minut przed krojeniem.
Zdjąć patelnię z ognia; delikatnie wymieszać z musztardą.