Polędwiczki Wieprzowe Z Kapustą
Polędwica wieprzowa z kapustą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 191g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 1338 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.03 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz polędwiczki wieprzowe, mielone ziele angielskie, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 86%. Spróbuj Polędwica wieprzowa marynowana w piwie z czerwoną kapustą, Polędwiczki wieprzowe ze słodko-kwaśną kapustą, oraz Polędwiczki wieprzowe z kapustą i jabłkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. rozpuść 3 łyżki masła w garnku na średnim ogniu.
Dodać kapustę, rodzynki, ocet, cydr, 1/4 łyżeczki ziela angielskiego i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, pokryte, 20 protokół. Odkryj i gotuj na wolnym ogniu, aż płyn prawie zniknie.
Dodaj sól i więcej octu do smaku.
W międzyczasie posypać wieprzowinę pozostałym 1/4 łyżeczki ziela angielskiego, 1 1/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni żaroodpornej na średnim ogniu. Brązowy wieprzowinę ze wszystkich stron, a następnie przenieść do patelni (rezerwy patelni) i pieczeń, aż termometr włożony do rejestrów mięsa 145 Stopni F do 150 stopni F, 10 do 15 minut.
Przełożyć na deskę do krojenia.
Gotować bulion na patelni, aż zmniejszy się o jedną trzecią.
Mąkę wymieszać z pozostałą 1 łyżką masła, ubić do bulionu i zagotować 1 minutę. Wymieszać z chrzanem. Wieprzowinę pokroić w plasterki; podawać z kapustą i sosem.
Zdjęcia Antonis Achilleos
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Reginato Malbec rosé. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Reginato Malbec Rose]()
Reginato Malbec Rose
Malbec wydaje się mało prawdopodobnym bohaterem dla winogron musujących, ale jeśli chcesz, aby Twoje różowe wino pokazało Prawdziwy kolor i charakter, Malbec jest twoim człowiekiem. Chrupiące i wytrawne z pięknymi truskawkowymi, rabarbarowymi smakami i aromatami. Wystarczy odrobina struktury taniny, przyprawy kwiatowej i niesamowite eleganckie wykończenie dopełnia usta. Mówi o bogatych winogronach Malbec, ale nigdy nie traci swojej lekkiej, orzeźwiającej natury. To daje dobry powód do picia wina musującego do dania głównego!