Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla
Grillowana Polędwica wieprzowa wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 1,21 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz brązowy cukier, masło, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla, Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla Po Chińsku.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej wysokości. Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 4 minuty, stale mieszając. Wymieszać z brązowym cukrem, octem, ketchupem i sosem sojowym; doprowadzić do wrzenia. Gotować 6 protokół. Mieszanka procesowa do uzyskania gładkości. Rezerwa 6 łyżek sosu.
Polędwiczki wieprzowe posypać solą; posmarować sosem.
Umieścić wieprzowinę na naoliwionym stojaku grillowym. Grill 6 minut z każdej strony lub aż termometr zarejestruje 14
Wyjąć wieprzowinę i odstawić na 5 minut. Kawałek.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 109 dolarów za butelkę.
![Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec]()
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Nieprzezroczysty fioletowy kolor powłoki szklanej, ma intrygujący nos Tasty oak, mineral, lukrecja, lawenda, egzotyczne przyprawy i różne czarne owoce. Gęsty, bogaty i zmysłowy na podniebieniu, jest to pełne piękno. Parowanie: dobrze pasuje do grillowanych lub pieczonych mięs, takich jak wołowina lub jagnięcina, przepiórki nadziewane kiełbasą lub inne wspaniałe połączenie mięsa, które możesz wymarzyć.