Polędwiczki Wieprzowe Z Gorgonzolą
Need a danie główne bezglutenowe? Gorgonzola Topped polędwiczki wieprzowe może być super przepis, aby spróbować. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sól, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Podobne przepisy to Steki z polędwicy z masłem Gorgonzola, Makaron Z Sosem Gorgonzola I Balsamiczną Polędwicą Wołową, oraz Steki Z Polędwicy Z Gorgonzolanem I Ziołami I Pieczonym Czosnkiem.
Instrukcje
Umieść wieprzowinę między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; Funt do grubości 1 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Rozgrzać olej na dużej patelni pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Połączyć czosnek, pieprz, i sól; pocierać po obu stronach wieprzowiny.
Dodaj wieprzowinę na patelnię i gotuj 5 minut z każdej strony lub do zakończenia.
Wyjmij wieprzowinę z patelni i utrzymuj ciepło.
Dodaj bulion i wino na patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Zwiększyć ogień do wysokiej, i gotować, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki (o 6 protokół). Łyżka sosu na wieprzowinie; posypać serem.