Polędwiczki Wieprzowe Nadziewane Owocami W Sosie Pomarańczowo-Musztardowym

Polędwiczki wieprzowe nadziewane owocami z sosem pomarańczowo-musztardowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz gruboziarnistą musztardę, mielony pieprz, morele i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suszoną żurawinę, można podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Śniadaniowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe faszerowane w sosie pomarańczowo-orzechowym, Polędwica wieprzowa faszerowana szałwią z polędwicą miodowo-musztardową, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Musztardowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce.
Zrób rozcięcie wzdłuż środka wieprzowiny, używając długiego, cienkiego noża. Naciśnij mieszankę owoców do wieprzowiny. Pokrój wieprzowinę mocno, aby równomiernie rozprowadzić mieszankę owoców.
Połącz brązowy cukier i 5 kolejnych składników w małej misce. Dokładnie Rub mieszankę przypraw na wieprzowinie.
Umieść wieprzowinę w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część wieprzowiny.
Piec w temperaturze 400 przez 35-40 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa zarejestruje 16
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 5 minut przed krojeniem. Wieprzowinę cienko pokroić na 12 kawałków.
Połącz sok pomarańczowy, owoce rozprzestrzeniania, i brązowy cukier w małej patelni nonstick. Doprowadzić do wrzenia i gotować 2 do 3 minut, często mieszając.
Dodać musztardę i sól, mieszając trzepaczką.
Połącz wodę i skrobię kukurydzianą, mieszając trzepaczką do rozpuszczenia. Wymieszać mieszankę skrobi kukurydzianej do sosu.