Polędwiczki Wieprzowe Hoisin
Polędwica wieprzowa Hoisin może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.34 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sos sojowy, zieloną cebulę, polędwicę wieprzową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Polędwica Wieprzowa Honey-Hoisin, Hoisin i Bourbon-polędwiczki wieprzowe, oraz Honey Hoisin polędwiczka wieprzowa w / puree z marchwi.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj wieprzowinę do torby. Uszczelnić i marynować w lodówce 2 godziny, obracając worek raz.
Wyjąć wieprzowinę z worka, zastrzegając marynatę.
Umieść wieprzowinę na stojaku na patelni brojlerów lub patelni do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania; umieść stojak na patelni.
Piec w temperaturze 425 przez 15 minut.
Wieprzowinę posypać sezamem; piec dodatkowo 5 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).
Umieścić wieprzowinę na desce do krojenia; odstawić 10 minut.
Pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.
Do małego rondla wlać marynatę; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki (około 2 minut); Podawać z wieprzowiną.
Pokrój wieprzowinę na małe kawałki wielkości kęsa lub rozdrobnij.
Podawać na talerzu z innymi przygotowanymi dodatkami.